Openbaar Ministerie Suriname

Launch
Aanrijding met dodelijkeafloop: bestuurder is ingesloten

Aanrijding met dodelijkeafloop: bestuurder is ingesloten

PARAMARIBO – De bestuurder Ruiz G. (19) van de Mercedes-Benz die de 35-jarige fietser,Raymon, F, dodelijk heeft aangereden in de vroege ochtend van zondag 29 januariaan de Kwattaweg net voorbij de eetgelegenheid Naskip, is direct ingesloten.Bij deze aanrijding was ook betrokken de bestuurder van een Toyota Vitz, Odaa,E. 

Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat de bestuurdersover de Kwattaweg reden, komend vanuit de richting van de Mariestraat enrichting van Nw. Charlesburgweg.  

De fietser reed voor, gevolgd door de bestuurder van deToyota Vitz en daar achter de bestuurder van de Mercedes-Benz. 

Op gegeven moment zou de bestuurder van de Toyota Vitznaar rechts zijn uitgeweken, terwijl de bestuurder van de Mercedes-Benz ditvoertuig rechts wilde passeren. Vanwege de vermoedelijke hoge snelheid botstede bestuurder van de Mercedes-Benz van achteren tegen de Toyota Vitz envervolgens tegen de fietser, waarbij die dit niet overleefde. 

De bestuurder van de Toyota Vitz, die alleen beschikte over een Nigeriaans rijbewijs, is heengezonden toen was komen vast te staan dathij de fietser niet had aangereden. De bestuurder van de Mercedes-Benz is inhet belang van het onderzoek in verzekering gesteld. Mede op grond van dewaargenomen letsels op het lichaam van Ruiz G. concludeert het OpenbaarMinisterie dat hij de Mercedes-Benz bestuurd heeft.

Openbaar Ministerie Suriname Logo
© 2022 Openbaar Ministerie Suriname - Alle rechten voorbehouden
Whoops! The requested page could not be loaded!
Please check your internet connection, or try again later